TRI SPÔSOBY AKO SI DOPLNIŤ ENERGIU POČAS VYSOKOHORSKEJ TURISTIKY, SKIALPU ALEBO LYŽOVAČKY

Poznáte ten pocit, keď si neviete vybrať či si máte na turistiku alebo lyžovačku zobrať šál navyše alebo niečo po zub, lebo všetko zaberá veľa miesta alebo je to ťažké? Máme pre Vás tri produkty, ktoré môžu Vašu dilemu rozlúsknuť. Začneme poriadnou energetickou náložou.

 

1. Orieškový krém

Ako je možné, že 60 gramové balenie obsahuje až 360 kCal čo je až 18 % dennej spotreby energie priemerného dospelého človeka (2000 kCal)? Pretože Monk Cashew Snack je vyrobený z kvalitných bio kešu orieškov a je obohatený o MCT olej. Na podporu regenerácie sme pridali aj bio slnečnicový proteín. Tento jednoduchý snack ochutený skvelou cejlónskou škoricou vytvára plnohodnotnú náhradu jedla. Je preto vhodný ako desiata alebo olovrant. A čo je najlepšie zmestí sa do vrecka bundy alebo nohavíc.

Snack praktické balenie do každého vrecka

2. Bio energetický gél

Bežci, cyklisti alebo aj futbalisti objavili čaro energetických gélov na doplnenie energie počas športového výkonu. Prečo to teda neskúsiť pri lyžovačke, skialpe alebo vysokohorskej turistike? Malá hmotnosť, praktické balenie a dostatok ľahko stráviteľnej energie stojí za zváženie. Navyše si môžete vybrať z viacerých chutí od kakaa až po aróniu.

Monk s gélom na lyžovačke

3. Instantné latté

Zbláznili sme sa? Možno, ale skúste si pripraviť lahodné latté namiesto čaju do termosky. Veľa energie a skvelá chuť Vám môžu spríjemniť prestávku – zahrejú a aj zasýtia. Odporúčame Coconut LattéMatcha Latté alebo Protein Cocoa Latté si vychutnať priamo z termosky a Kurkuma Latté na zahriatie, keď ste už doma a chcete si urobiť príjemnú večernú pohodu.

girl-drinks latté_640

Tak čo? Skúsite si dobiť energiu novým spôsobom?

Všetky produkty na dobitie energie počas lyžovačky, skialpu alebo vysokohorskej turistiky nájdete v našom eshope.

Späť do obchodu