Prečo si doplniť energiu prírodne energetickým gélom mimo športu alebo ako si doplniť energiu kedykoľvek

Aj Vám sa stáva, že ste unavení, nič sa Vám nechce robiť a navyše ani nie ste hladní? Energy drinky nechcete, kávy ste už vypili asi tri a je neskoro popoludní? Skúsili ste už energetický gél?

Energetický gél a mimo športu? Možno tomu nedávate veľkú šancu, ale skúsime Vás presvedčiť. Tu sú tri dôvody, prečo by Ste to mohli skúsiť. 

Primárnym účelom energetického gélu je dodať energiu.

Denne priemerný človek potrebuje od 1500 do 2000 kCal. V jednom malom 30 gramovom energetickom géle sa skrýva približne 90 kCal čo je približne 4,5 % potrebnej dennej dávky energie.
Víte že:Kofeín energiu neponúka, len obmedzuje pocit únavy blokovaním receptorov únavy. 

Mozog potrebuje cukry a keď ich cíti na jazyku, hneď ho nabudia

Ľudské telo sa evolúciou prispôsobilo na spaľovanie cukrov a mozog je doslova od nich závislý. Nehovoríme o klasickom bielom cukre z repy. Hovoríme o makronutrientoch sacharidoch. Mozog a aj telo potrebujú glukózu a hladina glukózy v krvi si reguluje. Zamerajte sa hlavne na nízky glykemický index, vďaka ktorému sa bude hladina glukózy udržiavať rovnomerná, nerástla príliš rýchlo a telo si nezačalo ukladať glukózu do podkožného tuku. 

Energetický gél je ľahko stráviteľný

Toto je výhoda hlavne vtedy, keď sa Vám ani jesť nechce. Vtedy sa zamerajte na energetické gély s prírodným zložením najlepšie v bio kvalite, aby sa Ste sa cítili v pohode a nie prejedene. Ak má pre Vás energetický gél veľa energie naraz. Vyskúšajte opakovateľne zatvárateľné balenie. Takto si môžete pomaličky gél vychutnávať. 

Veríme, že tieto 3 dôvody zmenili Váš pohľad na energetické gély a rozhodnete sa ich vyskúšať. Osobne odporúčame Monk Cocoa Gel, ktorý Vám ponúka ako čokoládovú chuť, tak aj dosť energie. Ak by Ste chceli niečo sviežejšie, odporúčame vyskúšať rakytník alebo baobab, ktorý získal ocenenie Great Taste Award.

Budeme radi, ak nám zašlete svoje pripomienky a postrehy na adresu info@monk.sk.

Tím MONK Nutrition

Späť do obchodu