Tipy na vianočné darčeky

(Nie)len pre maškrtníkov

vlasyMonk Pre-Bio, raňajková kaša, čokoláda / banán, 600 g

Raňajky sú základ dňa! A tak, prečo sa pri tom nielen kvalitne nezasýtiť, ale zároveň aj rozmaznať svoje chuťové bunky kombináciu čokolády a banánu, a nerezignovať  pritom na zdravie? S raňajkovou prebiotickou kašou od Monka je to možné! Tá nielen, že nadchne najväčších maškrtníkov a milovníkov čokolády a sladkého, ale predovšetkým kvalitne zasýti, zaženie hlad a uspokojí aj chuť na nezdravé sladké maškrtnenie. Pri tom podporí náš organizmus a imunitu a dodá energiu aj pre tie najnáročnejšie dni. Ocenia ju tak nielen študenti, ale aj pracujúci vyťažení ľudia, športovci a osoby, ktoré cestujú dlhé hodiny autom. S Monk Pre-BIO raňajkovou kašou si budú istí, že im nebude chýbať energia a zároveň hneď na začiatku dňa pohladia svoje chuťové poháriky. Ideálny darček pre všetky aktívne osoby, vyznávačou zdravej modernej stravy aj pre tých najväčších maškrtníkov!

Informácie o produkte vrátane energetických hodnôt:

Monk Pre-Bio, raňajková kaša, čokoláda / banán, €12,90 /  600 g

 

Poteší aj tých najväčších fajnšmekrov, gurmánov a znalcov čokolády

vlasyMonk Antistress Ritual, 450 g

Instantný čokoládový nápoj v prášku - MONK Antistress Ritual Chocolate

Aj tí najnáročnejší milovníci čokolády, kakaa a krémových sladkých čokoládových nápojov budú s Monk Antistress Rituálom doslova v siedmom nebi! Založený je na pravej BIO čokoláde a BIO kakau a jeho krémovú zložku a chuť ešte umocňuje obsah BIO sušeného kokosového mlieka a sušená šťava z agáve, ale predovšetkým obsahuje ajurvédske byliny ako je ashwagandha a maca. Obsahuje aj 7 druhov ázijských húb. Tie nápoju dodávajú pravú relaxačnú arómu, doslova pohladia zmysly a umožnia si nájsť zdravú opojnú čokoládovú slasť. Pri tom navyše podporujú imunitu, uvoľňujú stres, harmonizujú myseľ a upokojujú. Nápoj tak bude nielen pre chvíle relaxu pri vianočnom stromčeku, ale aj do hektických, napríklad hneď januárových, dní. 

Informácie o produkte vrátane energetických hodnôt:

Monk Antistress Ritual, €29,90 / 450 g

  

Aktívnym športovcom priamo na mieru

izotonický nápoj Monk Iontak

Monk Iontak, iontový nápoj, 450 g

Aktívnym športovcom priamo na mieru bol vyvinutý jedinečný BIO izotonický nápoj, jonťák od Monka. Ten poteší jedinečnou ovocnou chuťou banánu a citrónu, ale hlavne vyladeným zložením. Dodá totiž potrebnú energiu, minerály a vitamíny, doplní tekutiny a podporí ďalší výkon. To všetko je navyše z kvalitných surovín, čisto prírodné, bez chémie, umelých farbív a aróm. Presne tak, ako telo športovca potrebuje. Nech už chystáte darček pre nadšeného cyklistu, bežca, bežkára alebo hráča basketbalu, s Monk Ionťákom rozhodne nestúpite vedľa a potešíte ho funkčným darčekom na mieru, ktorý ešte podporí športový výkon.

Informácie o produkte vrátane energetických hodnôt: 

Monk Iontak, iontový nápoj, €19,98 / 450 g

 

Poriadna dávka energie

Guaraca Strawberry

Monk Guaraca Strawberry, BIO energetický gél, 30 g

Bez poriadnej dávky energie by žiadny poriadny, tobôž športový, výkon nebol – to vie každý športovec. Ako stvorený je pre nich špeciálny energetický gél, Monk Guaraca Strawberry. Ten nadchne poctivou sladkou chuťou pravých jahôd, ale i obsahom pravej BIO guarany. Vďaka tomu môže organizmus získanú energiu uvoľňovať postupne a je tak skvele vybavený aj na dlhodobý výkon. To všetko je naviac rýdzo prírodné, bez chémie, umelých aróm a dochucovadiel. Energetický gél poteší popri športovcoch aj študentov, osoby, ktoré trávia dlhé hodiny za volantom, alebo možno aj za počítačom, kde sa musí dlhodobo plne sústrediť.

Informácie o produkte vrátane odporučaného spôsobu použitia a energetických hodnôt:

Monk Guaraca Strawberry, BIO energetický gél. €1,98 /30 g

 

Pre ženy

Matcha LatteMonk Matcha Latte, BIO nápoj, 450 g

Dokonalé kokosové instantné mlieko doladené pravým zeleným čajom Matcha, to všetko v BIO kvalite! Inak povedané sen každej aktívnej a modernej ženy! Špeciálne kokosové mlieko plné energie a minerálov  je možné pripraviť do lahodného krémového nápoja kombinujúceho tú najlepšiu chuť kokosového mlieka a Matcha čaju. Všetko ešte dopĺňa BIO agávový inulín - rýdzo prírodná prebiotická vláknina. Nápoj tak niele chutí, ale je ako stvorený pre všetky aktívne ženy, mamičky, milovníčky športu a fitness. Predstavuje totiž dokonalý nápoj, ktorý dodá potrebnú energiu, pomôže pri sústredení a takzvane dobije baterky. Dokonalý darček plný chuti, ktorým rozhodne žiadnu ženu nesklamete.

Informácie o produkte vrátane energetických hodnôt:  

Monk Matcha Latte, BIO nápoj. €19,98 /450 g

 

Kokosové mlieko plné kakaa a bielkovín/proteínov

Protein Cocoa LattéMonk Coconut, BIO Latté, 450 g

Kokosové mlieko, plné kakaa a proteínov, je ako stvorené nielen pre vianočný či povianočný relax, ale poteší kedykoľvek – ráno na raňajky, popoludní ako sladký nápoj, ale pritom zdravý, a aj večer pred spaním ako "kakao". To všetko rýdzo prírodné a BIO, bez akejkoľvek chémie, lepku, laktózy a éčiek. Ako stvorený je tak nielen pre mliečne kakaové rozmazávanie zmyslov, ale aj pre dodanie potrebnej energie do dňa, po športe aj po inom fyzickom výkone, keď si telo potrebuje zabezpečiť dokonalú regeneráciu. Rozmaznávajte si ženy chuťou, ktorou nikdy nepohrdnú, za pomoci proteínového kakaového mlieka, ktoré pomôže s detoxikáciou organizmu a podporí aj kondíciu a štíhlu líniu.

Informácie o produkte vrátane energetických hodnôt:  

Monk Coconut, BIO Latté, €17,90 450 g

 

Pozrite sa na všetky naše Monk Nutrition výhodné balíčky, ich cena je vždy výhodnejšia ako u jednotlivo zakúpených produktov. 

Všetko je vyrobené v BIO kvalite, na Slovensku, vo firme KREŽ, s.r.o., SNP 89/175, 061 01 Spišská Stará Ves, Slovenská republika

 

Spĺňame viaceré normy

Ako výrobca si zakladáme na kvalite našich výrobkov. Neustále vylepšujeme naše procesy, aby sme mohli našim zákazníkom dodať výrobky v najvyššej dostupnej kvalite. Výrobky Monk nutrition vyrábame tak, aby spĺňali prísne normy ako sú FSSC 22000 - bezpečnosť a kvalita potravín , BIO - výrobky ekologického poľnohospodárstva a Halal - norma pre čistotu do krajín ako sú Spojené arabské emiráty alebo Katar. Každý výrobok, preto spĺňa aspoň jednu normu.

Logo FSSC+BIO+Halal

  
Späť do obchodu