BIO Spirulina

8D8E911F-4488-42E0-9EDC-772E1E6F4BD2
 

Jeseň je riadna skúška pre každého človeka.

Každý rok sa to opakuje. Príde jeseň, začíname byť unavení a častejšie je náš imunitný systém vystavený útokom z vonku. Teplé slnečné počasie vystrieda sychravé a daždivé počasie. V posledných rokoch sa dokonca z poriadne horúceho letného počasia prebudíme do riadnej zimy, a naopak, v priebehu niekoľkých dní. Tak ako je zbláznené počasie, takisto sa zblázni náš biorytmus a imunitný systém. Ako obrana voči týmto výkyvom nám slúžia vitamíny a minerály, ktoré sme si doplnili počas leta. Ale čo ak nie?

Všetci sme len ľudia. Máme podobné radosti aj starosti. Mnohokrát sme veľmi pracovne vyťažení a v neustálom pracovnom strese. Aktívne sa snažíme stres odbúrať viacerými spôsobmi od relaxu doma pri TV až po aktívny šport, kedy naozaj vypneme a zbavíme sa stresu. Na jeseň je to však ešte hektickejšie. Z dovolenkového rytmu sa dostávame do kolotoča pracovných, školských a rodičovských povinností. A niekedy si spestriť jedálniček a nahradiť menej zdraviu prospešné potraviny prospešnejšími je nad naše sily. Sezónneho ovocia a zeleniny je už pomenej a hľadať to čo potrebujeme po obchodoch stojí veľa námahy a času. Čo ak existuje možnosť ako si pomôcť na jeseň bez námahy? Chcete si doplniť dôležité vitamíny a minerálne látky? Skúste spirulínu. Niekoľko rád ako používať spirulinu.

D2DEE615-9AC7-4335-85AA-65CDD1622F51

Bio spirulina ako prevencia

Ako najjednoduchšie riešenie ako posilniť imunitný systém na jeseň sa nám javí konzumácia multivitamínových cukríkov alebo tabletiek. V čom je však bio spirulina iná? Je to čistá riasa, za ktorej prášok je lisovaný do formy tabliet bez pridaných pojív. Dostanete tak čistý bio produkt s pre imunitu dôležitými látkami ako sú vitamíny a minerály.

Bio spirulina ako prvá pomoc pri nachladení

Predsa len Vás to „zmohlo“ a niečo na Vás „lezie“? Pridajte si niekoľko tabliet spiruliny navyše a podporte svoj imunitný systém v boji proti nachladeniu alebo chrípke. Všetko s mierou a len na pár dní. Prebytok tiež nie je dobrý. Ak sa cítite dobre dajte pokračujte len v bežnej dávke.

Bio spirulina ako doplnkový zdroj proteínov

So spirulinou získate aj ďalší benefit vo forme proteínov. Bio spirulina sa totiž skladá z viac ako 60% z proteínov a tak získate pri bežnej dávke niekoľko gramov týchto makroživín.

 

Bio spirulina ako energy booster

Odporúčame dať si spirulinu dopoludnia a spolu s vitamínmi a minerálmi sa dobijete prírodnou energiou a povzbudíte svoje telo, aby ste zvládli aj náročné pracovné dni.

Mnohých nepotešíme, ale spirulina nie je liek na všetko. Ak chcete napríklad schudnúť, musíte predsa len urobiť niečo viac ako si dať len nejakú tabletku.

Odporúčame konzumovať bio spirulinu spolu s iným jedlom a po menších dávkach napr. 2 tablety 3 krát denne. Pri konzumácií v menších dávkach je väčšia pravdepodobnosť, že Vaše telo bio spirulinu využije naplno.

Späť do obchodu